Zapraszamy Państwa do zapoznania się z opiniami na temat naszego zespołu.

Z szacunku do czasu i prywatności naszych klientów przy wyrażonych opiniach nie umieszczamy kontaktów. Wszystkie przedstawione oceny naszych usług są do faktycznego zidentyfikowania i na specjalne życzenie możemy udostępnić kontakt e-mail w celu weryfikacji wyrażonej opinii.

Elwira i Paweł, 06.10.2018r, Hotel Polonia – Grabanów k/Białej Podlaskiej

Zespół zdecydowanie godny polecenia!
Świetnie prowadzą przyjęcie weselne. Muzyka różnorodna, wykonanie przyprawia o" gęsią skórkę ". Wesele było do 5 rano a wykonanie utworów było cały czas na najwyższy poziomie! Jesteśmy bardzo zadowoleni i z całego serca polecamy! 🙂

Iwona i Russell, 15.09.2018r, Zajazd Rycerski – Janów k/Kozienic

Zespół muzyczny Eventum spełnił nasze najśmielsze oczekiwania.
Od pierwszego kontaktu telefonicznego, sprecyzowane, dokładne informacje. Poprzez kontakt mailowy, gdzie zespół wykazał ogromną cierpliwość, szczegółowość co do całego wesela odpowiadał na wszystkie pytania, pomysły, doradzał w sposób delikatny.
Jeśli chodzi o repertuar, dopasowany całkowicie do naszych potrzeb, zwłaszcza, że duża część gości była angielskojęzyczna. Prowadzenie imprezy w bardzo dobry sposób (m.in zapewnienie tłumacza) oraz profesjonalizm pod każdym względem sprawiły, że wszyscy goście byli zachwyceni obsługą, prowadzeniem oraz dobranym repertuarem na naszym weselu. Polecamy wszystkim z czystym sumieniem zespół EVENTUM. Doświadczenie, talent, muzyka….z naszej, oraz gości perspektywy oceniamy zespół na celujący 🙂
Na pewno drugi raz dokonalibyśmy tego samego wyboru 🙂
Dziękujemy jeszcze raz za przepiękna oprawę naszego ślubu i wesela.
Serdecznie pozdrawiamy
Iwona i Russell

Karolina i Paweł , 04.08.2018r, Siwy Dym – Celejów

Zespół muzyczny Eventum, jak się okazało, to ten o który spełnił nasze najśmielsze oczekiwania. Od pierwszego kontaktu telefonicznego, sprecyzowane, dokładne informacje. Poprzez kontakt mailowy, gdzie zespół wykazał ogromną cierpliwość, szczegółowość co do całego wesela odpowiadał na wszystkie pytania, pomysły, doradzał w sposób delikatny.
Jeśli chodzi o repertuar, dopasowany całkowicie do naszych potrzeb, piękne polskie i stare przeboje śpiewane przez rewelacyjnych muzyków. Prowadzenie imprezy w bardzo dobry sposób. Umowa zawiera nawet najmniejsze szczegóły, więc jest pewność że wszystko po obu stronach jest w porządku. Wszyscy goście zachwyceni obsługą, prowadzeniem oraz muzyką, dobranym repertuarem na naszym weselu. Polecamy wszystkim z czystym sumieniem zespół EVENTUM. Doświadczenie, talent, muzyka….z naszej, oraz gości perspektywy oceniamy zespół w celujący 😊 na pewno drugi raz dokonalibyśmy tego samego wyboru😊

Ania i Tomasz, 28.07.2018r, Rossa – Szelest k/Białej Podlaskiej

Zespól Eventum znalazł mąż przez internet. Nie mieliśmy wobec tego żadnej opinii bliskiej nam osoby na temat zespołu. Jednak po przesłuchania Demo zdecydowaliśmy się. Absolutnie nie żałujemy! Członkowie zespołu są bardzo uprzejmi, kontakt z nimi to sama przyjemność. Goście byli zachwyceni, co raz to ktoś pytał "skąd ich wzięliśmy" 🙂 Niektórzy chcieli od razu rezerwować Eventum do siebie na przyjęcia!! Wspaniale zabawiają gości. Gdy oczekiwano na nas pod salą weselną, muzykanci umilali czas gościom przygrywając. Piosenki tak dobrane, że naprawdę nikt nie siedział, każdy tańczył. Zespół umiejętnie potrafi dobrać repertuar do preferencji gości. Wybraliśmy również biesiady podczas przyjęcia weselnego i akurat u nas to był strzał w dziesiątkę 😉 Natomiast zabawy weselne są do ustalenia z zespołem i nie ma z tym najmniejszego problemu. Każda zabawa była przyzwoita, tak jak chcieliśmy. Jeśli moglibyśmy się cofnąć w czasie to postawilibyśmy znów na zespół Eventum. Polecamy z całego serca i dziękujemy za wspaniałą zabawę!!!!!

Karolina i Maciej, 21.07.2018r, Hotel Chynów – Chynów

Zaczynając od kościoła - fantastyczna oprawa ślubu i śpiew wyciskający łzy. Zabawa weselna, to również klasa sama w sobie. Doskonale grane utwory, umiejętność zaangażowania gości do zabawy i pilnowanie młodych 😉
Dziękujemy bardzo całemu zespołowi za bycie z nami w tym wspaniałym dniu i zapewnienie niezapomnianej oprawy muzycznej. Polecamy z pełnym przekonaniem!
Pozdrawiamy 🙂 !

Beata i Corrado, 28.06.2018r, Dwór w Tomaszowicach – Tomaszowice k/Krakowa

Podziękowania należą się głównie Państwu.
Dziękujemy że uczyniliście Państwo nasze wesele wspaniałym i wyjątkowym, za przepiękną oprawę ślubu, dziękuję za wdzięczność i zachwyt mojej nowej włoskiej rodziny i wszystkich gości, za Państwa postawę , cierpliwość, za profesjonalizm.
Dziękujęmy.

Beata i Michał, 08.06.2018r, Dworek na Wodoktach – Otwock Wielki

Nasze wesele odbyło się 08.06.2018 - o oprawę muzyczna ślubu i wesela zadbał zespól Eventum 🙂 ich wybór był strzałem w 10!Szeroki repertuar, piękne glosy i wszystko dopięte na ostatni guzik. Polecamy, polecamy i jeszcze raz polecamy! Dziękujemy Beata i Michał.

Marta i Jarek, 28.04.2018r, Pensjonat Dolina Bugu – Rokitno k/Białej Podlaskiej (Opinia 1)

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru zespołu na nasz ślub i wesele. Nie byliśmy wcześniej na weselu prowadzonym przez zespół Eventum, dostaliśmy wizytówkę w pensjonacie. Bardzo dobry kontakt z managerem przed uroczystością, uwzględnione nasze prośby, ale i cenne rady. Warto skorzystać z oprawy muzycznej ślubu oferowanej przez zespół Eventum, pięknie wykonane pieśni! Wesele świetne, goście bawili się do rana, bogaty repertuar, przerwy wręcz nieodczuwalne. Muzycy z wyczuciem i klasą! Będziemy ten czas wspominać bardzo, ale to bardzo mile. Dziękujemy!

Marta i Jarek, 28.04.2018r, Pensjonat Dolina Bugu – Rokitno k/Białej Podlaskiej (Opinia 2)

Hej Eventum, tydzień temu (28.04.2018) graliście na weselu mojej siostry. Było fantastycznie. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Ale zacznijmy od początku. Gra przy błogosławieństwie po prostu majstersztyk. Tradycyjna melodia nadała niezwykły klimat wydarzeniu. Dużą rolę odegrały w tym też gitara, saksofon oraz akordeon. Wokalistka Magda cudownie zaśpiewała dwie pieśni podczas ceremonii ślubnej "Ty tylko ich poprowadź" i "Ave Maria". Ludzie znajdujący się w kościele byli pełni podziwu dla pięknego wykonania utworów przez wokalistkę. Po tym wszystkim przyszła pora na wesele. Pierwszy taniec zaaranżowaliście doskonale. Miło było popatrzeć na Państwa Młodych tańczących na parkiecie, z którego wychodził biały dym, nadający szczególnego znaczenia wydarzeniu. Muzyka podczas wesela również była znakomicie dobrana, zarówno pod starsze, jak i te młodsze pokolenie. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie, wybawić się i wyszaleć do białego rana. Warte podkreślenia są również przerwy, które robiliście w czasie podawania posiłków. Goście mieli czas na odpoczynek i konsumpcję dań. Na plus również jest to, że zarówno przed wydawaniem posiłków, pojawieniem się tortu weselnego czy oczepinami informowaliście o tym gości z kilkuminutowym wyprzedzeniem. Zabawa oczepinowa również była rewelacyjna, nie trwała zbyt długo żeby nie zanudzić gości, ale też nie trwała zbyt krótko, by każdy mógł choć trochę się zabawić. Biesiady także były przeprowadzone po mistrzowsku, każdy gość obecny na sali brał w nich udział i podśpiewywał znane ludowe pieśni. Podsumowując, uroczystość stała na naprawdę wysokim poziomie. Spisaliście się na medal, jeśli chodzi o oprawę wokalno-instrumentalną tego wydarzenia. Przyznam szczerze, że były obawy czy nowy członek zespołu Marcin sprosta wyzwaniu, jednak udowodnił, że jest prawdziwym profesjonalistą i idealnie wkomponował się w wasz zespół. Szkoda, że ta wyjątkowa noc tak szybko upłynęła, jednak wspomnienia pozostaną na zawsze. Myślę, że i wy zapamiętacie te wesele jako wyjątkowe i jedno z najlepszych, w których uczestniczyliście, bo bez wątpienia takie było. Jeszcze raz wielkie dzięki dla: Magdy za cudowny śpiew w Kościele(dziewczyna ma ogromny talent), Karoliny za świetny wokal i bezbłędne wykonanie utworów podczas wesela, Robertowi przede wszystkim za konferansjerkę i grę na akordeonie, Adamowi za doskonałą grę na gitarze i perfekcyjne przygotowanie organizacyjne zespołu oraz waszemu nowemu członkowi Marcinowi za genialną grę na nieczęsto spotykanym w dzisiejszych czasach saksofonie. Mam nadzieję, że nie mówimy sobie do widzenia, tylko do zobaczenia i w przyszłości się jeszcze spotkamy. Po takim show jaki zgotowaliście, jestem wręcz tego pewny, że musicie zagrać też na moim przyszłym weselu za kilka lat Pozdrawiam gorąco. Trzymajcie się i oby tak dalej!!! 😉

Ewelina i Jarek, 14.10.2017r, “Gościniec Horyzont” – Trojaczkowice

Polecamy bardzo gorąco zespól EVENTUM! Szeroki repertuar, wysoki standard, możliwość doboru piosenek. Mielismy wesele 14 października 2017 roku, goście byli zadowoleni. Polecamy! 🙂 Jarek i Ewelina 🙂

Kasia i Kamil, 07.10.2017r, “Dolina Bugu” – Kodeń

Pierwszy kontakt z zespołem mieliśmy zaszczyt dostąpić dwa lata temu również w Kodniu.
Weszliśmy na salę, usiedliśmy, zjedliśmy smaczny rosołek no i się zaczęło....
Pamiętam jak dzisiaj : piosenka "modern talking: you're my heart" i mówię do Kasi :" Ty, popatrz, nie zdążyli się rozłożyć a już z playbacku grają . Matko Bosko co to za zespół...."
Wtedy Kasia do mnie : Chodź zatańczymy , wiem że lubisz tą piosenkę." Więc z lekkim zażenowaniem udaliśmy się na salę taneczną która była oddzielona dodatkowym korytarzem od sali na której siedzieli goście. Po przyjściu na salę kopary opadły nam po same piszczele bo okazało się że te cudowne głosy, ten idealny instrumental był w 100 procentach wykonany przez ten zespół. Po prostu zatkało nas tak że nawet tej piosenki nie zatańczyliśmy tylko po prostu przestaliśmy i przesłuchaliśmy całą patrząc na "grajków" jak sroka w malowane wrota. W tamtym czasie nie byliśmy jeszcze nawet zaręczeni ale to po prostu było silniejsze od Nas dlatego przed zaręczynami, podświadomie najpierw wybraliśmy zespół który zagra na Naszym weselu 🙂 Tak jak postanowiliśmy tak też zrobiliśmy i nie żałujemy swojej decyzji !!! Chcielibyśmy podziękować jeszcze raz serdecznie za tak wspaniałą zabawę, za tak wspaniałą atmosferę i za tak wspaniałą aranżację w kościele.. Po prostu bajka !! Każdemu serdecznie polecamy i czekamy na łut szczęścia że jeszcze nie raz spotkamy się na wspólnej imprezie 🙂

Ania i Adam, 23.09.2017r, Hotel Antoni – Łaszczówka k/Tomaszowa Lubelskiego

Powiemy tak: generalnie nie lubimy wesel, związanych z tym „szopek”, seksistowskich zabaw etc. Pewnie właśnie dlatego w porywie serc zdecydowaliśmy się zawrzeć związek małżeński i zorganizować wesele;) Wybór zespołu odpowiedzialnego za oprawę muzyczną był dla nas sprawą priorytetową. Przesłuchaliśmy setki nagrań! Umowę z zespołem Eventum podpisaliśmy ponad rok przed uroczystością i każdy jej etap uznajemy za zrealizowany w 100%.

Manager zespołu cierpliwie odbierał naszą korespondencję i odpisywał bardzo szybko, co ważne: głównie zgadzając się na nasze propozycje;) W tygodniu przed ślubem zdecydowaliśmy się też na oprawę mszy świętej w wykonaniu zespołu Eventum i do teraz czujemy ciarki na skórach, wspominając śpiew Magdy w klimatycznym kościółku z modrzewiu;* Na naszą prośbę przygotowano kilka nowych piosenek (niewystępujących w repertuarze). Kontakt z członkami zespołu w trakcie wesela był wyśmienity i dyskretny. Udało się zorganizować imprezę z muzyką dla wszystkich i bez nielubianych zabaw oczepinowych (owszem, zabawy były, ale takie, przy których i my bawiliśmy się wyśmienicie). Wszystko według naszego scenariusza;)

Goście z całego kraju (w tym stali bywalcy wesel) i zagranicy bawili się świetnie, wesele wskoczyło na listę „najlepszych”. Najwytrwalsi domagali się muzyki również między 4:00 a 5:00 rano;), a zespół wytrwale zaspokajał tę potrzebę. My dajemy „10" i uważamy, że każda złotówka wydana na oprawę mszy i wesela dla zespołu Eventum była tego warta.
Gorąco rekomendujemy!

Z pozdrowieniami
Ania i Adam

Klaudia i Adrian, 16.09.2017r, Sala Weselna “Pod Motylem” – Musuły k/Grodziska Mazowieckiego

Dziękujemy pięknie za tak wspaniałe poprowadzenie naszej uroczystości. Jesteście profesjonalistami i to dzięki wam impreza była tak udana. Jeszcze raz bardzo dziękuję i będę zawsze was polecać 😉

Karolina i Patryk, 19.08.2017r, Dwór Polski – Potworów

Polecamy i długo będziemy polecać zespół Eventum! Nie mogliśmy wybrać lepszego zespołu na nasze wesele. Chętnie byśmy wszystko powtórzyli 😉 😉 Do tej pory goście pytają nas kto u nas grał? Skąd ten zespół?!
Poziom zadowolenia 101%. Kontakt z managerem fantastyczny.

Muzyka różnorodna, dobrana według różnych gustów gości. Kontakt podczas wesela również bez zarzutu. Oczepiny niezbyt długie i w 100% tak jak chcieliśmy. Wszystkie nasze propozycje i sugestie zostały zrealizowane.
Przed weselem przesłaliśmy listę utworów 'must have' które chcieliśmy żeby się pojawiły...i BYŁY! Także utwory puszczane w przerwach na posiłki, o które poprosiliśmy również się pojawiły.

Biesiada za stołami przebiegła świetnie, Eventum zapewnili śpiewniki dla gości, a nawet (!) dodrukowali stronę z piosenką, której nie było w repertuarze a chcieliśmy aby się pojawiła 😉 Szacun!
Kochani, byliście częścią naszego wesela. Jednym z ważniejszych elementów, dobra muzyka na weselu jest sprawą priorytetową. Dzięki Wam nasz dzień był jeszcze wspanialszy!
Mamy nadzieje, że spotkamy się jeszcze przy okazji wesel naszych znajomych 😉
Załączamy fotkę jako dowód wspaniałej zabawy.

PS W dzień wesela o 8 rano Karolina wpadła na pomysł żeby pierwsza piosenka na weselu po pierwszym tańcu była dedykacją dla męża. Nie sądziłam że mail będzie odczytany ponieważ zespół nie jest z naszych okolic i wiedziałam, że byli już w trasie na nasze wesele. Napisałam ot tak. A może się uda. SZOK kiedy dedykacja się pojawiła. Kawał dobrej roboty.

Karolina i Patryk Rejmer

Kasia i Kuba, 12.08.2017r, Pałac w Roskoszy – Roskosz k/Białej Podlaskiej

Świetny zespół! Doskonały repertuar, super gry, biesiady i organizacja. Przed weselem mieliśmy doskonały kontakt z zespołem, wszystko przebiegło bez problemu. Serdecznie polecamy! Myślimy, że zespół jest w stanie spełnić oczekiwania nawet najbardziej wymagających ze względu na bogaty i różnorodny repertuar, świetne przygotowanie i serdeczność 🙂 polecamy!

Marta i Goran, 22.07.2017r, Dom weselny Piast – Maków Mazowiecki

Rewelacyjny zespół! Głosy i oprawa instrumentalna - fenomenalne!! Zespół bardzo elastyczny jeżeli chodzi o ustalenia programu. Potrafią perfekcyjnie wyczuć gusta gości i zachęcić do zabawy! Cała sala 150 osób balowała do białego rana. Lepszego zespołu nie mogliśmy sobie wymarzyć 🙂 Dziękujemy BARDZO!!!!!!!!!!!!!! 🙂

Beata i Piotr, 15.07.2017r, Hotel Chopin Business & Spa – Sochaczew

Dziękujemy za profesjonalną obsługę 🙂 to był świetny wybór!!! Miło było nam Państwa gościć 🙂 Polecamy wszystkim!Najlepszy zespół ever 😉 😉 😉

Aleksandra i Łukasz, 01.07.2017r, Dwór Mystkowo – Mystkowo k/Płońska

Było mega! Dziękujemy! 🙂

Agata i Michał, 17.06.2017, “Hotel Polonia” Grabanów k/Białej Podlaskiej

Zespole dziękujemy za wspaniałe wesele !
Wszystko było perfekcyjnie!
Muzyka zgodnie z zamówieniem, kontakt z zespołem rewelacja, wokalnie wymiatacie!
Dziękujemy jeszcze raz za wspaniałą oprawę - nie spodziewaliśmy się że będzie aż tak wspaniale ! Zabawa do samego rana !
Dziękujemy i będziemy polecać wszystkim !

Milena i Marcin, 03.06.2017, Dom Weselny “Diament” – Przasnysz/Sierakowo

Dziękujemy serdecznie zespołowi Eventum za wspaniałą oprawę muzyczną naszego Ślubu i wesela. Pieśni wykonane w kościele podczas Mszy piękne, dopracowane w każdym calu, dopełnione cudownym głosem Wokalistki. Zespół specjalnie dla nas przygotował pieśń przez nas wybraną ( dosłownie 2 dni przed ślubem przyszło nam to do głowy), ale zespół przygotował się i spełnił nasze oczekiwania https://www.youtube.com/watch?v=BQ1kn_xZBdY . Wesele bardzo udane, Goście bardzo zadowoleni, parkiet cały czas zapełniony. Różnorodny repertuar sprawił, że zarówno młodsze jak i starsze pokolenie świetnie się bawiło. My też bardzo dobrze się bawiliśmy i zapomnieliśmy o stresie 😉 Zespół profesjonalny, utalentowany, widać że muzyka jest ich pasją. Polecamy wszystkim ten zespół !!!
Milena i Marcin

Basia i Piotr, 02.05.2017r, “Dworek Helena” – Porosiuki k/Białej Podlaskiej

Dziękujemy bardzo za świetne poprowadzenie naszego wesela, goście zachwyceni!
Skończyliśmy 6.30 i jeszcze było nam mało!!
Jesteście wspaniali!!

Marlena i Grzegorz, 29.04.2017 rok , Catalina – Parczew

DZIĘKUJEMY za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Rewelacyjnie gracie. Wokalistki Małgorzata i Magda tworzą perfekcyjny duet. Dziewczyny mają cudowne głosy. Wasze utwory brzmią jak oryginały. Repertuar dla każdego, taneczny, skoczny, idealny na wesele. Potraficie też wyczuć gusta muzyczne gości. Biesiady integrowały gości i uświetniły całą imprezę. - ludzie byli wręcz oczarowani. Zabawy na oczepiny były super, byliśmy zachwyceni. Pełen profesjonalizm, świetny kontakt z gośćmi. Słyszeliśmy od Naszych gości same superlatywy na Wasz temat. Jesteśmy Wami zachwyceni i jeszcze raz bardzo Wam dziękujemy.

Dorota i Kamil, 01.10.2016r, “Zajazd Gościnny” – Lublin

MEGA wielkie DZIĘKUJEMY za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Rewelacyjnie gracie, Dziewczyny mają cudowne głosy. Wasze utwory brzmią jak oryginały. Goście byli zachwyceni, my zresztą też. Cudownie przygotowana piosenka na pierwszy taniec. Pełen profesjonalizm, świetny kontakt - aż szkoda, że wesele ma się raz w życiu ;)Wielkie serdeczne dziękuję :)jesteście po prostu wymarzoną orkiestrą :* :*:*: * :* :*

Natalia i Dawid, 17.09.2016 “Dworek Belweder” – Chmielów k/Tarnobrzega

Na wstępie chcielibyśmy zaznaczyć że zespołu Eventum nikt nam nie polecił - znaleźliśmy ich w Internecie. Posłuchaliśmy kilka dem na ich stronie i podjęliśmy decyzję że wybieramy właśnie ich. Później nadszedł TEN dzień i obawa czy dadzą radę i czy goście będą się dobrze bawić - w końcu decyzje o zaangażowaniu ich podejmowaliśmy spontanicznie. Moi Drodzy! To był najlepszy wybór jaki mogliśmy podjąć. Już na samym weselu dwie pary które planują się pobrać pytało jak możemy się z nimi skontaktować. Zespół grał tak że nawet teściowej się podobało a jest bardzo wybredna osobą:) Repertuar dla każdego, taneczny, skoczny, idealny na wesele. Nigdy nie sądziliśmy że biesiada na którą się zdecydowaliśmy będzie takim szaleństwem - ludzie byli wręcz oczarowani. Zabawy na oczepiny były super, ciągle czekamy na zdjęcia które uwieczniły tą zabawę bo łzy śmiechu zalały nam twarze. Nie sposób też zapomnieć o wspaniałych wokalach dziewczyn oraz super saksofonie:) Jednym słowem zespół w pełni profesjonalny, żadnej amatorki, można angażować na każdy rodzaj imprezy bo są mega elastyczni i wszędzie się odnajdą:) Życzymy wszystkim żeby tak dobrze bawili się na własnym weselu jak MY:)

Edyta i Norbert, 27.08. 2016 Zajazd “Folklor” – Rogoźniczka k/Białej Podlaskiej

Dziękujemy za Waszą obecność! Za to, że sprawiliście, że zarówno my jak i nasi goście fantastycznie się bawili. Wszyscy byli pod wrażeniem waszej muzyki, ile serca w to wkładacie - to było widać ☺ Bardzo się cieszymy, że wybraliśmy właśnie Wasz zespół, który wniósł na naszym weselu dużo radości i sprawił że goście się super bawili. Dziękujemy i pozdrawiamy.

Kinga i Krzysztof, 20.08.2016r, Dom Weselny “Daria” – Wilków k.Grójca

Z całego serca dziękujemy Wam, że byliście z nami w tym ważnym dniu.
Tak cudowne głosy, profesjonalizm, świetne zabawy dostarczyły nam dużo uśmiechu i radości! 🙂
Sprawiliście, ze nasze wesele było jeszcze bardziej udane, niż sobie to wymarzyliśmy!
Bardzo polecamy i mamy nadzieję, że kiedyś jeszcze się spotkamy!
K&K 20.08.2016 (Wilków)

Marta i Bartek, 06.08.2016 “Gnysiówka” – Garbatka Zbyczyn

Długo przeglądaliśmy internet szukając zespołu idealnego na nasze wesele. Czas na to poświęcony jak najbardziej opłacał się! Wspaniali ludzie, świetny kontakt, wszystko można dogadać, otwarci na nasze propozycje, sami dający rady. Zespół zagrał repertuar biorąc pod uwagę nasze sugestie oraz gusta gości. Specjalnie na naszą prośbę przygotował utwory spoza swojej listy, świetnie je wykonując! Goście bawili się do ostatniego utworu i chwalili zespół już podczas wesela! Gorąco polecamy zespół Eventum! Jeszcze raz dziękujemy za niezapomnianą zabawę na naszym weselu! i mamy nadzieję do zobaczenia!

Aldona i Łukasz, 25.06.2016 “Wyspa Wisła” – Stężyca

Długo szukaliśmy odpowiedniego zespołu na nasze wesele. Po wstępnej selekcji, wybór padł na zespół EVENTUM i absolutnie się nie zawiedliśmy! Wszyscy, zarówno goście jak i my świetnie się bawili. Muzyka świetna, repertuar bardzo szeroki, a wokal jeszcze lepszy;-), to zespół godny polecenia. Jeżeli chcecie aby wasz dzień był tak cudowny jak nasz polecamy zespół EVENTUM. Aż szkoda czasu na jedzenie przy stole, bo nogi same rwą się do tańca, biesiada przy stołach świetna - bardzo dobry kontakt z uczestnikami imprezy. Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę i uczynienie naszego wesela wyjątkowym i niezapomnianym. P.S. w trakcie wykonywania utworu na ślubie - ,,Ave Maria" oboje mieliśmy ciarki, a za saksofon na weselu dodatkowe 10/10. Dzięki;-)

Agnieszka i Przemek, 18.06.2016 “Dwór Mystkowo” – Mystkowo k/Płońska

Lepszego Zespołu na wesele nie mogliśmy sobie wymarzyć! Eventum spełnił wszystkie oczekiwania - nasze i naszych gości. Przemili ludzie, profesjonalny dobór muzyki, świetne aranżacje i rewelacyjny kontakt z weselnikami sprawiły, że wszyscy - i ci młodzi i ci trochę starsi bawili się rewelacyjnie do białego rana! 🙂 Dobry zespół to podstawa udanej imprezy, dlatego polecamy wszystkim serdecznie Zespół Eventum! Dziękujemy Wam, pozdrawiamy i mamy nadzieję - do zobaczenia na kolejnej imprezie (z naszej strony już jako goście 🙂

Ania i Łukasz, 11.06.2016r – Stare Kupiski k/Łomży

Świetny zespół 🙂

Ze wszystkiego jesteśmy bardzo zadowoleni. Genialny wokal, rewelacyjne prowadzenie imprezy.
Cenimy też sobie kontakt przed samym weselem.
Wszystko było wcześniej ustalone, zespół nie pozostawił nic
przypadkowi. Podczas imprezy ekipa potrafiła reagować na potrzeby gości, w razie potrzeby improwizować. Bez problemu radzili sobie ze "ściąganiem" ludzi na parkiet.
Oczepiny - rewelacja, zwłaszcza polecamy zabawę "Fanty" - niezapomniana zabawa dla wszystkich i super zdjęcia 🙂

Jeszcze raz dziękujemy za świetną zabawę! 🙂

Iza i Daniel, 28.05.2016 “Ranczo Felix” – Rossosz

To była zdecydowanie najlepsza impreza w naszym życiu 🙂 Usłyszeliśmy wiele melodii bliskich naszym sercom a nogi same rwały się do tańca! Najlepszy zespół pod słońcem, drugi raz nasz wybór byłby taki sam 🙂 Mało przerw, dużo muzyki 🙂 Postawiliście bardzo wysoko poprzeczkę konkurencji i obyście nigdy jej nie opuścili. Co mogę jeszcze dodać? Moje stopy o 4 nad ranem krzyczały z bólu od tańca a koszulę Daniela można było wyżymać 🙂 Jednym słowem - daliście radę! :-*

Gosia i Jarek, 14.05.2016 Sala Weselna “Genesis” Rudniki k/Częstochowy

Polecamy w 100%. Pełen profesjonalizmy, piękne głosy, super zabawa gwarantowana:) Dziękujemy całemu Zespołowi za poprowadzenie Nas do kościoła - było to niezapomniane wrażenie, za pięknie poprowadzone wesele, oczepiny i biesiadę przy stołach. Słyszeliśmy od Naszych gości same superlatywy na Wasz temat - Dziękujemy jeszcze raz, dzięki Wam bawiliśmy się świetnie na Własnym weselu 🙂

Agnieszka i Bartek, 07.05.2016 Sala Weselna “Jolanta” Czosnówka k/Białej Podlaskiej

Wybór Waszego zespołu na nasze przyjęcie był STRZAŁEM W DZIESIĄTKĘ!
Znakomite głosy, muzyka, repertuar - pełen profesjonalizm. Świetnie przeprowadzone biesiady, które zaangażowały wszystkich gość i zabawy oczepinowe, po których od śmiechu długo bolały policzki.
Od gości usłyszeliśmy baaaardzo dużo pochwał na Wasz temat. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Wami.
Dziękujemy za wspaniałą zabawę!
Zespół EVENTUM - Satysfakcja gwarantowana 🙂

Angela i Łukasz, 06.02.2016 “Hotel Polonia” – Biała Podlaska

Dziękujemy za wspólną zabawę było super, goście zadowoleni. Furorę zrobiła zabawa "szał ciał" nadal ja wspominają, jednym słowem był prawdziwy szał.

Bal Sylwestrowy 2015 Hotel “Prymus” – Radom

Wielkie podziękowania dla Zespołu Eventum za oprawę muzyczną balu sylwestrowego który odbył się 31.12.2015. Stworzyli rewelacyjną atmosferę dzięki której goście więcej czasu spędzali na parkiecie niż przy stole. Pełen profesjonalizm. Profesjonalny sprzęt oraz załoga. Gorąco polecam na przyjęcia weselne, sylwestrowe. Nikt się nie zawiedzie.

Pozdrawiam,
Dariusz - Manager Hotelu Prymus

Karolina i Paweł, 17-18.10.2015, OSP w Ostrężnicy k/Olkusza

Zespół EVENTUM to w 100% - profesjonalizm, błogość, satysfakcja, szczęście, zadowolenie, przyjemność, beztroska, humor, pogoda ducha, promienność, radość - EUFORIA!!! Początkowo szukaliśmy zespołu z naszych okolic, jednak żaden nie spełniał naszych oczekiwań. Poszerzyliśmy mapę poszukiwań i trafiliśmy na Waszą stronę. Repertuar idealnie wpasował się w nasze gusta, a po przesłuchaniu Waszych utworów wiedzieliśmy już, że jest to strzał w 10! Dziękujemy serdecznie za to, że zdecydowaliście się pokonać prawie 500 km (w jedną stronę), aby towarzyszyć nam w tak szczególnym dniu. Sprawiliście, że Ten Dzień był jeszcze bardziej wyjątkowy. Genialny wokal, wspaniała osobowość i profesjonalizm. Dziękujemy Wam za wspaniałą zabawę! Do dziś każdy wspominając nasze wesele pyta o zespół i słyszymy same pochlebne opinie. Jedyny minus - czas spędzony z Wami płynie za szybko! Dziękujemy i mamy nadzieje, że spotkamy się jeszcze nie raz! Buziaki dla całego Zespołu!!!

Ola i Marcin, 10.10.2015, Hotel Książę Poniatowski Łazy k/Warszawy

Chciałabym wraz z mężem, jeszcze raz podziękować za cudowną oprawę muzyczną naszego wesela. Jesteście niesamowici! Wszyscy goście byli Wami zachwyceni! Tak jak i my! Jesteście bardzo profesjonalni, uzdolnieni, zabawni i co najważniejsze - potraficie wyczuć gusta gości. Nie mogłabym wymarzyć sobie lepszego zespołu! Dzięki Wam ta noc pozostanie na zawsze w naszej pamięci! Będziemy Was polecać każdemu! Bardzo dziękujemy! Ola i Marcin 10.10.2015

Teresa i Jakub, 26.09.2015, Dom Pielgrzyma w Kodniu

Impreza weselna w pełni udana. Wszyscy goście zachwyceni. Zespół Eventum był dobrze przygotowany i profesjonalny. Każdy uczestnik wesela znalazł coś dla siebie. Talent wokalny i muzyczny to wizytówka tego zespołu. Będziemy bardzo miło wspominać tę noc.

Dziękujemy.

Kasia i Rafał, 19.09.2015, Pensjonat “Raj” Rajgród k/Grajewa

Dziękujemy Wam za wspaniałą i profesjonalną oprawę muzyczną 🙂 Zarówno my jak i goście byliśmy pod wrażeniem całego zespołu, a w szczególności wokalu pani Magdy 🙂 Wszystko odbyło się zgodnie z wcześniejszymi założeniami i nie mamy się do czego przyczepić 🙂 Cała impreza udała się w 100%, a to też wasza zasługa. Gorąco POLECAMY ZESPÓŁ EVENTUM !!!! I jeszcze raz dziękujemy 🙂

Ola i Tomek, 12.09.2015, Pensjonat “Dolina Bugu” Rokitno k/Białej Podlaskiej

Zespół świetnie rozkręcił cała imprezę! Goście żegnając się z Nami, byli pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu, zaangażowania, charyzmy i wielu innych pozytywów Zespołu. LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGLIŚMY! Biesiady przy stołach - po prostu bajka! Zespół dostosowuję się do każdych "ewentualnych" uwag. Jeszcze kilka dni po weselu odbieraliśmy telefony od gości, którzy wyrażali swój zachwyt nad zespołem! Zespole Eventum! chylimy czoła i serdecznie dziękujemy! - dzięki Wam potrafiliśmy zapomnieć o stresiku który na ogół towarzyszy Nowożeńcom.

POLECAM - z ręką na serduchu.
pozdrawiamy Ola i Tomek

Karolina i Paweł, 05.09.2015, Zajazd “Drob” Urszulin k/Włodawy

"Współpraca z zespołem Eventum przebiegała bardzo sprawnie. Są bardzo elastyczni, wyrozumiali i cierpliwi. Ciągłe zmiany planów z naszej strony nie wpłynęły negatywnie na naszą dalszą współpracę. W trakcie wesela na bieżąco weryfikują wcześniejsze ustalenia. Jeżeli okazuje się, że coś może się nie sprawdzić, od razu proponują zmianę planów. Ogromny plus. Zabawy oczepinowe były przeprowadzone idealnie, wesoło i bez skrępowania, czy zażenowania gości. Członkowie zespołu przygotowani również byli do akompaniowania jednemu z gości, który postanowił zaśpiewać nam dwie piosenki. Dodatkowym atutem jest to, że w trakcie wesela nie spożywają alkoholu (co również jest zawarte we wcześniej zawartej umowie). Goście bawili się do białego rana, i chwilę chwalili zespół za świetnie wykonane utwory. Szczególne pochwały zbierały wokale kobiet w wykonaniu zagranicznych piosenek, jak również najnowszych hitów disco polo. Biesiady grane przy stołach rozruszały wszystkich gości. Rozdane śpiewniki też zdały egzamin. Zebrane wizytówki (wszystkie, które były możliwe) rozdamy. Polecamy i dziękujemy za przeprowadzoną imprezę."

Monika i Dominik, 29.08.2015 Hotel “Prymus” Radom

To dla nas prawdziwy zaszczyt, że na naszym weselu zagrał tak niesamowity zespół. Profesjonalizm, zaangażowanie, umiejętność doboru repertuaru do oczekiwań gości - tym charakteryzuje się Eventum. Zabawy, które zostały poprowadzone sprawiły, że wszyscy dosłownie płakali ze śmiechu i przez długi czas będą mieli co wspominać. Sprawiliście, że najważniejszy dzień w naszym życiu był naprawdę niesamowity, pełen humoru i dobrej zabawy. Graliście i śpiewaliście na bardzo wysokim poziomie i będziemy Was polecać absolutnie wszystkim parom organizującym wesele. Dziękujemy!

Kasia i Dominik, 22.08.2015 “Bobrowa Dolina” k/Białegostoku

Bardzo dziękujemy za profesjonalną oprawę muzyczną naszego wesela. Jesteście zgranym zespołem, który potrafi rozbawić gości i poprowadzić wspaniałą imprezę do samego rana. Dzięki Wam nasze wesele na długo pozostanie w pamięci: naszej i naszych gości 🙂 Pozdrawiamy, Kasia i Dominik

Ania i Przemek, 15.08.2015 r. “Bursztynowa” Łuków

Powiem szczerze, że przed występem zespołu Eventum na Naszym weselu nigdy ich na żywo nie słuchałam. Ale powiem jedno, że nie żałuje. Na weselu dali z siebie wszystko!!! Dziewczyny macie piękne głosy aż ciary po plecach przechodzą, Paweł jestem pełna podziwu twojej gry na saksofonie- jesteś mistrzem, Adam i Robert- pełen profesjonalizm w organizacji imprezy i oczywiście gry na akordeonie i gitarze. Bardzo fajny pomysł macie z rozdawaniem śpiewników podczas biesiad (wielu Naszym gościom się to bardzo spodobało). Wiem, że wokalnie postawiliśmy Wam wysoko poprzeczkę, ale spełniliście Nasze wymagania. Małgosia sprawnie i szybko przeprowadziła zabawy oczepinowe i co najważniejsze trzeba podkreślić, że zespół Eventum grał na naszym weselu do ostatniego gościa (dosłownie do ostatniego). Mam nadzieje, że jeszcze będę mogła się niedługo pobawić przy waszej muzyce, ale już na kogoś innego weselu. Serdecznie polecam zespół i pozdrawiam serdecznie.

Paulina i Przemek, 08.08.2015 r. “Tomaszkowy Zakątek” Rusiec k/Nadarzyna

Szukając zespołu na wesele, zależało nam na co najmniej 4-osobowej ekipie, z akordeonistą i saksofonistą. Kiedy trafiliśmy na stronę zespołu Eventum i przesłuchaliśmy dema, nie wierzyliśmy, że można być aż tak dobrym! A w najpiękniejszym dniu naszego życia okazało się, że jest to możliwe. Zespół Eventum to 5-osobowa paczka zgranych ludzi, współpracujących ze sobą na najwyższym poziomie. Nasi goście byli zachwyceni a€“ nie mniej niż my! W wyborze tego zespołu nie ma ryzyka a to pewność świetnej zabawy. Pozdrawiamy mając nadzieję, że jeszcze się kiedyś zobaczymy a€“ będziemy Was polecać, chociaż wystarczającą reklamę zrobiliście sobie sami.

P&P

Sylwia i Tomek 11.07.-12.07.2015 r. Dom weselny w Zawadach

Zespól Eventum znaleźliśmy w internecie. I lepiej trafić nie mogliśmy. Rewelacyjny zespół, profesjonalna obsługa od początku do końca.Znają się na swojej pracy jak nikt! Piękne wokale i pełen repertuar- od starych kawałków po najnowsze przeboje, każdy znajdzie coś dla siebie. Wybór tego zespołu to strzał w dziesiątkę !!!! Rewelacyjnie śpiewają i genialnie zabawiają gości weselnych. Serdecznie dziękujemy:) jesteśmy bardzo zadowoleni:) Polecamy gorąco, wyśmienita zabawa, super repertuar, dobry kontakt i współpraca.:)

Ola i Łukasz, 04.07.2015 r. “Siwy Dym” Celejów

Na Zespół Eventum trafiliśmy zupełnie przypadkiem przeglądając strony internetowe. Jesteśmy zachwyceni całokształtem współpracy, zarówno proces przygotowania do wesela jak i rzecz jasna sama impreza wypadły rewelacyjnie! Niejednokrotnie nasi Goście, w czasie wesela jak też po nim, wypowiadali się bardzo pozytywnie na temat jakości oprawy muzycznej, prowadzenia imprezy, pięknych głosów oraz oryginalnych zabaw. Zaskoczyła nas świetnie przygotowana biesiada za stołami. Nigdy wcześniej nie spotkaliśmy się z tym, że zespół rozdał gościom specjalnie przygotowane na tę okazję śpiewniki. Długo będziemy wspominać niepowtarzalną atmosferę, którą stworzył na naszym weselu Zespół Eventum. Wielkie dzięki!

Oliwia i Karol, 27.06.2015 r. “Dom Weselny Sikorka” k/Rypina

Planując Nasz ślub, korzystając z Internetu zaczęliśmy szukać zespołu muzycznego. Braliśmy pod uwagę, aby był saksofon i akordeon.
Zespół Eventum, był zespołem, który spełniał nasze oczekiwania.
Podjęliśmy ryzyko podpisując umowę i prowadząc konwersacje i negocjacje przez Internet.
Teraz śmiało możemy powiedzieć, że ryzyko to się opłacało.
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Goście byli zachwyceni umiejętnością i talentem zespołu. Repertuar był rewelacyjny. Dużo zaśpiewanych piosenek to hity programów muzycznych. Widać, że zespół wkłada w to serce i cały czas pracuje nad swoim programem.
Zdecydowanie polecam ten zespół, jak będę miał potrzebę wynajęcia zespołu muzycznego – robię to w ciemno.

Ilona i Bartek, 20.06.2015, “Folwark Stare Budy” Stare Budy Radziejowski k/Żyrardowa

Wybór zespołu Eventum był strzałem w dziesiątkę! Umowę podpisaliśmy online - zastanawialiśmy się, czy na żywo będą śpiewać tak dobrze jakie mają demo na stronie... okazało się, że na żywo są jeszcze lepsi! Świetnie prowadzili całe wesele, a z sytuacji kryzysowej (chwilowy brak prądu) wybrnęli idealnie - w ciągu kilku sekund byli przy stołach i uratowali krępującą dla nas sytuację - dziękujemy! Głosy świetne! Saksofonista - love U! Widać i słychać, że kochają muzykę, a do tego są świetnymi ludźmi! W dodatku profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. Mogłabym pisać i pisać w nieskończoność jacy są świetni.
Nie było osoby, która by nie pogratulowała nam wyboru zespołu. Zarówno my jak i nasi goście będziemy wybierać i polecać Zespół Eventum. Mamy ogromną nadzieję, że już niebawem będziemy się ponownie bawić!! Z całego serca dziękujemy za świetną zabawę i życzymy Wam wielu zadowolonych tak jak my Klientów!
Ludzie!! Ludzie!! Zespół EVENTUM jest GENIALNY!!!

Małgorzata i Bartosz, 19.06.2015 “Lipowy Most”, Supraśl

Dziękujemy za wspaniale poprowadzoną imprezę weselną. W opinii naszej, a przede wszystkim zaproszonych gości, graliście świetnie. Pochwałom nie było końca. Na szczególną uwagę zasługuje fakt, że utwory były świetnie dobrane pod kątem gości bawiących się na parkiecie. Dodatkowe atrakcje, jak na przykład biesiada dosłownie poderwały gości z krzeseł. Gdybyśmy urządzali wesele po raz drugi, z pewnością poprosilibyśmy Eventum o prowadzenie zabawy. Jeszcze raz szczerze dziękujemy i polecamy!

Kasia i Paweł – 06.06.2015, Pensjonat “Dolina Bugu” Rokitno k/Białej Podlaskiej

Serdecznie dziękujemy Zespołowi Eventum za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Dzięki Państwa muzyce wielu naszych gości przez długi czas będzie pamiętać i wspominać tę zabawę. Świetne wokale, piękna muzyka, elastyczny i trafnie dobrany repertuar oraz wzorowo przeprowadzone oczepiny. Zabrakło nieco biesiad, choć raczej jest to wynikiem braku wytycznych z naszej strony co do repertuaru i zabaw. Mimo tego zespół był w dobrym kontakcie z obsługą oraz organizacją wesela i bazując na intuicji świetnie poprowadził całą zabawę. Pełen profesjonalizm.Zespół Eventum jest gwarancją niezapomnianej atmosfery na każdej zabawie. Polecamy wszystkim zainteresowanym.

Arleta i Michał – 04.06.2015, Hotel “Trzy Korony” Puławy

Wielkie podziękowanie dla zespołu, który okazał się strzałem w 10tke. Różnorodny dobór repertuaru i wszechstronność muzyczna pozwoliła na super zabawę. Bardzo fajny wokal i duże zaangażowanie to cechy, które Was wyróżniają. Jeszcze raz szczególne podziękowanie za pierwszy utwór, który był nie lada wyzwaniem. Z czystym sumieniem mogę polecić Was innym. Pozdrawiamy A.J i M.J

Edyta i Kamil – 16.05.2015, Sala weselna “U Flisa” Kornica k/ Konstantynowa

Zespół godny polecenia. Wspaniały dobór repertuaru. Zespół chwalony przez gości młodszych i starszych. W brzmieniu zespołu słychać zapał i młodzieńczą energię:) Wspaniałe głosy oraz saksofon dodawały uroku. Biesiada przeprowadzona profesjonalnie. Zespół zastosował się do wszystkich próśb związaną z częścią organizacyjną oraz pomógł w części organizacyjnej. Wszystko na wysokim poziomie! Jak najbardziej polecamy!!

Bal Sylwestrowy 2014/2015, Lokal MusiCaffe Kraśnik

Pragniemy przesłać wielkie podziękowania zespołowi muzycznemu Eventum za oprawę muzyczną Balu Sylwestrowego 2014/2015r. w naszym lokalu MusiCaffe w Kraśniku. Dzięki Państwa muzyce, trafnemu doborowi repertuaru, wspaniałemu prowadzeniu zabawy z super wokalem oraz wysokiej kulturze osobistej wszystkich członków zespołu nasz sylwester był wyjątkowy i na długo pozostanie w pamięci naszych gości i naszej. To jeden z najpiękniejszych balów w naszym lokalu. Z pełnym przekonaniem polecamy Państwa zespół naszym znajomym, a od siebie zapraszamy już do oprawy muzycznej następnego Balu Sylwestrowego 2015/2016 r. Jesteście wspaniali. Do zobaczenia. Szefostwo z załogą.

Jowita i Szczepan – 25.10.2014, Pensjonat “Dolina Bugu” Rokitno k/ Białej Podlaskiej

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług zespołu Eventum. Zgrana ekipa, która sprawiła, że goście weselni bawili się do białego rana, a to na weselu bardzo ważna sprawa. Zespół odniósł się do wszystkich wcześniejszych ustaleń, sprawnie przeprowadzał kolejne etapy imprezy. Świetne wokale obszerny repertuar, każdy znalazł coś dla siebie. Zespół potrafi wyciągnąć do tańca zarówno starsze pokolenie jak i te młodsze. To był strzał w 10. Szczerze polecamy Jowita i Szczepan.

Dominika i Kamil – 18.10.2014, Sala Bankietowa „Arkadia” Kordowo k/ Ostrołęki

Występ zespołu Eventum przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Mieliśmy wiele obaw z dopasowaniem muzyki z powodu zróżnicowanego wieku gości. Na szczęście Eventum zrobił to za nas i zrobił to świetnie. Wszyscy członkowie zespołu potrafią dobrze wyczuć aktualny nastrój i dobrać repertuar tak, aby rozkręcić towarzystwo. Przez cały czas współpracy z zespołem nie usłyszeliśmy ani razu słowa "nie" lub "nie da się". Nawet sam właściciel sali pochwalił zespół za to , że cały czas byli w kontakcie z obsługą, zapraszali na ciepłe dania, robili przerwy w odpowiednich momentach. Już w trakcie wesela dostaliśmy wiele pozytywnych opinii od gości o jakości grania. Serdecznie polecamy każdemu, kto na swoim weselu chce mieć prawdziwą muzykę i super zabawę:). Pozdrawiamy!!! Dominika i Kamil.

Iwona i Sławek – 11.10.2014, “Hotel Polonia” – Biała Podlaska

Zespół Wasz znaleźliśmy w internecie i przyznamy w późniejszym czasie trochę obawialiśmy się, czy wszystko będzie w porządku. Na szczęście nasze obawy się nie sprawdziły. Oprawa muzyczna, wokal i saksofon, który niespodziewanie się pojawił - bardzo nam się podobały. Opinię naszą potwierdzili goście (prawie 160 osób). Z całą pewnością możemy polecić Wasz zespół każdej młodej parze poszukującej zespołu na wesele. Pozdrawiam

Magdalena i Radosław – 20.09.2014, Sala weselna w Dubowie k/ Białej Podlaskiej

Bardzo dziękujemy za super zabawę, którą nam zapewniliście podczas wesela. My jesteśmy zadowoleni, goście jeszcze bardziej. A panowie w mundurach po biesiadzie stracili głosy. 🙂 Magda i Radek.

Magdalena i Mariusz – 06.09.2014 Sala Bankietowa “Józefina” – Józefów k.Warszawy

Serdecznie dziękujemy całemu Zespołowi Eventum za profesjonalną muzyczną oprawę i świetną atmosferę podczas naszego wesela.

Piękne głosy, piękna muzyka, świetna biesiada 🙂 Wszystko odbyło się zgodnie z naszymi wszelkimi życzeniami i pomysłami, co było dla nas bardzo ważne. Ale to co najważniejsze - na temat zespołu i muzyki zebraliśmy same pozytywne głosy od naszych gości. I to cieszy najbardziej.

Z całego serca polecamy Zespół Eventum, bo zapewni świetną muzykę i super atmosferę."

Katarzyna i Krzysztof – 24.08.2014, “Pałacyk Otrębusy” – Otrębusy k/ Warszawy

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Waszego zespołu. Graliście i śpiewaliście świetnie, bardzo dobrze i profesjonalnie poprowadziliście całą imprezę. To, co nas bardzo pozytywnie zaskoczyło, to to, że robiliście bardzo krótkie przerwy w graniu, a podczas nich w tle leciała muzyka - dzięki temu nie dało się wręcz ich zauważyć 🙂 Także od gości zebraliśmy same pochlebne opinie na Wasz temat. Jesteście super zespołem godnym polecenia 🙂

Aleksandra i Jacek – 23.08.2014, “Karczma pod Strzechą” – Dzierżenin k/Serocka

Zespół Eventum to zgrana ekipa bardzo dobrych muzyków. Dużym atutem artystów jest elastyczność repertuarowa. Zespół oferuje wiele gatunków, stylów muzycznych co bardzo odpowiada publiczności. Podczas naszego wesela współpraca z zespołem przebiegała bardzo sprawnie i konkretnie. Muzycy do samego końca imprezy prezentowali wysoki poziom wokalno - instrumentalny. Serdecznie dziękujemy i polecamy Zespół Eventum każdej Młodej Parze !

Sylwia i Paweł – 16.08.2014, “Ranczo Felix” – Rossosz

Kochani!!!! Dzięki Wam, ten nasz wymarzony dzień zostanie w pamięci na bardzo, bardzo długo!!! Doskonale dobrany repertuar, świetne biesiady, pierwszorzędne oczepiny, po prostu mnóstwo dobrej zabawy która porwała wszystkich gości!!! Idealnie skomponowany skład, Robert - wodzirej idealny, Magda i Gosia - głosy których nie sposób zapomnieć, Adam - gitara gra aż struny pękają i Paweł pięknie brzmiący saksofon 🙂 Zespół EVENTUM daje tak ogromną dawkę atrakcji, zabawy i humoru że nie sposób tego określić słowami! Jeszcze raz Wam dziękujemy i pozdrawiamy - Sylwia i Paweł

Kasia i Darek – 15.08.2014, Biała Podlaska – Dworek “Helena” w Porosiukach

" Zespół Eventum był odpowiedzialny za oprawę muzyczną naszego wesela. Cały skład był w 100% zaangażowany w zadowolenie nasze oraz naszych gości. Świetnie dobrany repertuar, super wokale, wspólna zabawa z gośćmi przy stołach i doskonale poprowadzone oczepiny dopełniły całości. Osoby ze składu skłonne do współpracy i spełniania nietuzinkowych wyzwań, co świadczy o pełnym profesjonalizmie. Zespół wcześniej nie był nam znany - bazowaliśmy jedynie na informacjach zamieszczonych na stronie internetowej, jednak "ryzyko" zaangażowania kogoś innego niż gwiazdy z "Weekend.u" 🙂 w pełni nam się opłaciło, ponieważ wesele w ich wykonaniu przerosło nasze najśmielsze oczekiwania. Opinia nie jest opinią tylko naszą, ale prawie 100 osób biorących z nami wspólnie udział w zabawie. Każdemu, komu zależy na niezapomnianym weselu, super zabawie oraz profesjonalnym podejściu z czystym sumieniem możemy polecić zespół Eventum. Pozdrawiamy. K i D.

Monika i Piotr – 09.08.2014, Warszawa, “Sala Bankietowa Aleksandra”

Znaleźliśmy Was przez internet i ani przez chwile nie żałowaliśmy. Od podejścia do młodych po muzykę na weselu - profesjonalizm i pełne zaangażowanie! Saksofon i ten wokal 🙂 Piosenka do pierwszego tańca wykonana fantastycznie, dokładnie tak jak to sobie wymyśliliśmy 🙂 Świetna zabawa do samego rana! Gorąco polecamy! A dla Was słowa uznania od nas i naszych gości!!!

Dominika i Paweł – 02.08.2014, Urszulin k/Włodawy, Zajazd “Drob”

Jesteśmy niezmiernie zaskoczeni profesjonalizmem, zaangażowaniem, miłą a także przyjacielską atmosferą jaką stworzyliście podczas naszego wspaniałego wesela ( w szczególności dzięki wam 🙂 ). Wokal jak Tina Turner, saksofon niczym najlepsi muzycy jazzowi, gitara jak Jimmi Hendrix, klawisze niczym Stevie Wonder. Oczepiny zorganizowane wzorowo, (w szczególności bobas). Biesiada najlepsza jaką widzieliśmy na weselach. Dziękujemy Serdecznie i Polecamy z całego Serca.

Karolina i Paweł – 26.07.2014, Nowa Wola k/Grabowa n.Pilicą, Dom Weselny “Pod Dębami”

"Wybór zespołu na wesele to nie lada wyzwanie. Zespół Wasz znaleźliśmy w internecie i po przesłuchaniu dem zamieszczonych na stronie oraz krótkiego opisu z Waszej strony, dotyczącego przebiegu imprezy, bez wahania się zdecydowaliśmy. Intuicja nas nie zawiodła. Jesteście profesjonalistami pod każdym względem. Repertuar jaki proponujecie rozrusza niejednego "drewniaka", a głosy poruszą niejedną duszę. Jako Państwo Młodzi zebraliśmy wiele pochwał na Wasz temat i mamy nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy."

Elwira i Łukasz – 21-22.06.2014, Niedrzwica Duża k/Lublina, Restauracja Impressa

Uwierzcie mi że był to najwspanialszy okres w moim życiu a wasz zespół jest wspaniały. Wszyscy goście chwalą was do tej pory naprawdę wykonaliście kawal dobrej roboty. Wasze wizytówki porozdawałam wszędzie - w kwiaciarni z której brałam kwiaty, znajomym całej rodzinie a oni przekażą o was same mile słowa dalej. Po weselu słuchałam od wszystkich, że mieliśmy wspaniały zespól, że nie dało się usiedzieć przy stole, że nogi same wychodziły na parkiet. Nawet mój maż który przed weselem prosił mnie żebym na siłę nie wyciągała go na parkiet bo on nie lubi tańczyć na weselach - bawił na parkiecie jak szalony. Jest mi strasznie przykro że ten czas zleciał tak szybko bo bawiliśmy się tak świetnie. Gdybym mogła powtórzyłabym to nawet 10 razy, ale tylko z wami bo wiem że bez was nie byłoby już to samo. Z braku tego czasu na weselu żałuję że nie zrobiliśmy sobie z wami zdjęcia, ale naprawdę nie byłam w stanie wszystkiego ogarnąć a niestety czasu nie możemy cofnąć 🙁 Mam nadzieję że zagracie dla nas jeszcze nie raz i to być może nie długo 🙂

Renata i Dawid – 14.06.2014, Romany Sebory k/Przasnysza, Zajazd Sebory

Niezwykle utalentowany zespół. Niesamowite zastosowanie się do wszystkich wskazówek i wcześniejszych próśb związaną z częścią organizacyjną. Najbardziej urzekła Nas wokalistka Małgorzata , której głos był idealnym dopełnieniem Naszego wieczoru. Na wielkie oklaski zasługuje także Robert, który jest przemiłym muzykiem. Ja i mój małżonek jesteśmy wymagającą parą, która pragnie aby wszystko było dopięte na ostatni guzik - zgodnie z wcześniejszym planem. Dzięki zespołowi Eventum nie dość , że Państwo będą zadowoleni z jakości świadczonych usług to na dodatek ich profesjonalizm miło Państwa zaskoczy. Gorąco Polecamy - Renata i Dawid

Monika i Marcin – 26.04.2014, Sękocin Stary k/Warszawy, Hotel Groman

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z zespołem EVENTUM. To grupa osób tworzących ładną muzykę, bardzo dobrze grających i śpiewających. To zespół o szerokim spektrum możliwości wykonawczych: od piosenek biesiadnych po utwory Carlosa Santany. Są tam pasjonaci, którzy muzykę lubią i rozumieją - słychać to w wykonaniach utworów, z których niektóre mogą przyprawić o dreszcz. Na naszym weselu zespół sprawił się bardzo dobrze -świetnie grał i śpiewał. Bardzo jesteśmy wdzięczni za przygotowane zabawy oczepinowe (mimo, iż wcześniej nie były one uzgodnione co do kształtu i formy - daliśmy tu zespołowi wolną rękę) - kulturalne, integrujące gości, niezawierające żadnych elementów budzących niesmak. Zespół bardzo dobrze wczuwał się w potrzeby gości i zapewniał dobrą zabawę.

Ewa i Paweł – 25.04.2014, Warszawa, Restauracja Grek Zorba

Zebraliśmy wiele pochlebnych opinii na temat zespołu, ale co ważne- sami jesteśmy zadowoleni z naszego wyboru! Tańczyliśmy, śpiewaliśmy i bawiliśmy się bardzo dobrze, a to sukces dobrze bawić się na własnym weselu przy stresie, jaki towarzyszy temu dniu. Wbrew pozorom- wesele nie jest tylko dla gości 😉 Piękne głosy, fajny saksofon, biesiada, bardzo sprawne prowadzenie kolejnych etapów imprezy. Oczepiny i zabawy- uśmialiśmy się serdecznie. Dziękujemy! Będziemy polecać Was dalej 🙂

©2018 EVENTUM Wszystkie prawa zastrzeżone - Oficjalna strona zespołu muzycznego EVENTUM

lub

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?